Я зіткнулася з проблемою, коли намагаюся додати посилання у свій профіль TikTok. Чому я не можу це зробити? Які є вимоги до акаунту, і що мені потрібно зробити, щоб виправити цю ситуацію?
Чому не можу додати посилання до TikTok?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-11-01 01:41:39
Якщо ви не можете додати посилання у TikTok, це може бути через декілька факторів, читайте. По-перше, важливо перевірити налаштування вашого акаунту: нові акаунти часто підлягають обмеженням, оскільки TikTok прагне запобігти спаму. Зазвичай, якщо ваш акаунт новий, ви можете отримати можливість додавання посилань лише після кількох тижнів активного використання. По-друге, TikTok має певні вимоги до кількості підписників — в деяких регіонах ви повинні мати щонайменше 1000 підписників, щоб активувати цю функцію. Якщо ви хочете обійти ці обмеження, рекомендується переключитися на бізнес-акаунт, який відкриває більше можливостей, зокрема можливість додавання посилань. Також перевірте, щоб ваше посилання було у правильному форматі (“https://”) і не потрапляло до списку заборонених сайтів. Якщо ж усі ці рекомендації не допомагають, можна розглянути альтернативні рішення, такі як використання QR-кодів у ваших відео або вказівка URL у тексті опису, щоб користувачі могли копіювати його вручну.